Υλικά
- 250 γραμμάρια τορτελίνια
- 1 ματσάκι σπαράγγια μεσαίου μεγέθους, περίπου 1 κιλό
- 1 φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
- Ξύσμα από ένα λεμόνι
- 2 κουταλάκια του γλυκού θυμάρι
- 2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
- 1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 1 κουταλιά του γλυκού βούτυρο
Εκτέλεση
- Πρώτα θα ετοιμάσουμε τη σάλτσα για τα ζυμαρικά μας. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα τορτελίνια μας για 15 λεπτά σε αλατισμένο νερό και μετά στραγγίζουμε.
- Ζεσταίνουμε λίγο βούτυρο σε τηγάνι. Στη συνέχεια παίρνουμε το κοτόπουλο και το κόβουμε σε κύβους και το σοτάρουμε για 4 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε στο τηγάνι τα καθαρισμένα σπαράγγια, το ξύσμα λεμονιού, τα μυρωδικά, αλάτι και τα τορτελίνια μας. Ανακατεύουμε μαζί με το κοτόπουλο μια γύρα ακόμα και σερβίρουμε.