Υλικά
- ψιλοκομμένα φρέσκα φρούτα (φράουλες, μπανάνες, πορτοκάλια)
- 4-5 ξυλαράκια κανέλα
- 100 γραμμάρια κουβερτούρα
- 1 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος light 3%
- λίγο κονιάκ
Εκτέλεση
- Βάζουμε την κρέμα γάλακτος στην κατάψυξη για 10 λεπτά για να είναι πολύ κρύα.
- Κατόπιν λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν-μαρί και την κατεβάζουμε από τη φωτιά μόλις λιώσει.
- Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ έντονα και την προσθέτουμε στη σοκολάτα. Ενώ ανακατεύουμε ρίχνουμε και το κονιάκ.
- Σερβίρουμε σε μπολάκια στρώσεις σοκολάτα-φρούτα-σοκολάτα-φρούτα.
- Τέλος, ρίχνουμε ξυλάκια κανέλας πάνω στα φρούτα. Αφήνουμε στο ψυγείο να παγώσει πριν το σερβίρουμε.