Υλικά

Εκτέλεση Λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά, αφαιρούμε και προσθέτουμε την πραλίνα σοκολάτας. Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε γρήγορα. Προσθέτουμε το μείγμα βουτύρου και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε αλεύρι, βανίλια, αλάτι και ανακατεύουμε. Αλείφουμε την εσωτερική επιφάνεια των θηκών και έπειτα καλύπτουμε με αλεύρι. Χτυπάμε για να φύγει το περιττό και γεμίζουμε τα 2/3 με το μείγμα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, αέρα, για 11′ με 13′ ανάλογα με το μέγεθος των φορμών. Με ένα μαχαίρι χαράζουμε τα σουφλέ κυκλικά για να ξεκολλήσουν από τα τοιχώματα και αναποδογυρίζουμε. Σερβίρουμε.   Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr