Υλικά

Εκτέλεση Σε μπέν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και προσθέτουμε λίγο σπορέλαιο για να γυαλίζει (μια κουταλιά της σούπας). Αφού λιώσει η σοκολάτα, την αφήνουμε να κρυώσει αρκετά και προσθέτουμε το ινδοκάρυδο. Ενσωματώνουμε ανακατεύοντας τα δυο υλικά και αφήνουμε να παγώσουν λίγο ακόμη. Σε λαδόκολλα βάζουμε κουταλιές της σούπας από το μείγμα και με το χέρι κάνουμε ένα βαθούλωμα στο κέντρο, ώστε να γίνουν φωλίτσες. Τις βάζουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο. Αφού παγώσουν, τις γεμίζουμε με σοκολατένια αυγά. Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr