Υλικά
- 1,2 κ. κουνουπίδι
- 2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 2 φλ. τσαγιού τριμμένο τυρί τσένταρ
- 1 κύβο κοτόπουλου
- 1-1/2 κ. γλ. μουστάρδα σε σκόνη
- 1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο, κομμένο σε κύβους
- 1 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά και αρωματικά της αρεσκείας σας
- 3/4 φλ. τσαγιού καρύδια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 190 βαθμούς και βράστε το κουνουπίδι μέχρι να κρατάει λίγο.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος, το τυρί, τον κύβο και τη μουστάρδα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Προσθέστε το κουνουπίδι, ανακατέψτε και μεταφέρετε σε ένα πυρέξ.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεστάνετε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το μείγμα φρυγανιάς και αρωματικών και τα καρύδια, μαγειρέψτε και ανακατέψτε μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
- Πασπαλίστε το μείγμα πάνω από το κουνουπίδι και ψήστε για περίπου 15- 20 λεπτά.