Υλικά
Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα σε μπεν μαρί ζεσταίνουμε το ηλιέλαιο μαζί με τη σοκολάτα μέχρι να λιώσουν. Αφαιρείτε από την εστία την κατσαρόλα. Με μια ξύλινη κουτάλα ρίχνετε στο μείγμα σοκολάτας τη ζάχαρη, το ταχίνι, ξύσμα πορτοκαλιού, χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύετε καλά. Στη συνέχεια, προσθέστε το αλεύρι, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ. Ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στη συνέχεια προσθέστε τα δάκρυα σοκολάτας και απλώστε το σε ένα τετράγωνο ταψί. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά. Τέλος αφήνετε τα μπράουνις να κρυώσουν και σερβίρουμε. Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr