Υλικά
- 420 γρ. ρεβίθια βρασμένα
- 2 αβοκάντο ψιλοκομμένα
- 1/3 φλ. τσαγιού κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- 2 κ. σ. φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 1/3 φλ. τσαγιού φέτα σε κύβους ή τριμμένη στο χέρι
- Χυμό από 1 λάιμ
- Αλάτι και μαύρο πιπέρι, για γεύση
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τα ρεβίθια σε ένα μπολ και προσθέστε το αβοκάντο, τον κόλιανδρο, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τη φέτα και το χυμό λάιμ.
- Ανακατέψτε προσεκτικά και καλά, μέχρι να συνδυαστούν όλα τα υλικά.
- Αλατοπιπερώστε κατά βούληση και σερβίρετε.