Υλικά
- ½ μικρό κρεμμύδι
- ½ πράσο, μόνο το άσπρο μέρος, πλυμένο και ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 μέτριο καρότο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
- ½ σέλινο, κομμένο σε κύβους
- 100 γρ. φασολάκια
- 1πατάτα, ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη
- 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 κουταλιά της σούπας πολτό ντομάτας
- 1,2 λίτρα νερό
- 3 κουταλιές της σούπας μπιζέλια
- 50 γρ. πολύ μικρά ζυμαρικά
Εκτέλεση
Ζεστάνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι και το πράσο για 2 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέστε το καρότο, το σέλινο, τα φασολάκια, τις πατάτες και το μαϊντανό και σοτάρετε για 4 λεπτά.
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr