Υλικά

  • ½ μικρό κρεμμύδι
  • ½ πράσο, μόνο το άσπρο μέρος, πλυμένο και ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 μέτριο καρότο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
  • ½ σέλινο, κομμένο σε κύβους
  • 100 γρ. φασολάκια
  • 1πατάτα, ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
  • 1 κουταλιά της σούπας πολτό ντομάτας
  • 1,2 λίτρα νερό
  • 3 κουταλιές της σούπας μπιζέλια
  • 50 γρ. πολύ μικρά ζυμαρικά




Εκτέλεση

Ζεστάνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι και το πράσο για 2 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέστε το καρότο, το σέλινο, τα φασολάκια, τις πατάτες και το μαϊντανό και σοτάρετε για 4 λεπτά.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr