Υλικά
- λίγο αλεύρι
- 500 γραμμάρια φύλλο σφολιάτας
- 1 1/2 φλιτζάνια γραβιέρα τριμμένη
- 1 1/2 κιλό μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε μια αλευρωμένη επιφάνεια, ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και κόβουμε σε δίσκους διαμέτρου 4 εκ. Τοποθετήστε το φύλλο σε ένα ταψί. Χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι, τρυπήστε τους δίσκους σφολιάτας στο κέντρο της ζύμης. Στη συνέχεια βάζετε στο κέντρο κάθε δίσκου από 1 κ.σ από μανιτάρια , λίγο γραβιέρα, ραντίστε με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι. Ψήστε για 20 έως 25 λεπτά και σερβίρετε.
Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr