Υλικά

  • λίγο αλεύρι
  • 500 γραμμάρια φύλλο σφολιάτας
  • 1 1/2 φλιτζάνια γραβιέρα τριμμένη
  • 1 1/2 κιλό μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • αλατοπίπερο




Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε μια αλευρωμένη επιφάνεια, ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και κόβουμε σε δίσκους διαμέτρου 4 εκ. Τοποθετήστε το φύλλο σε ένα ταψί. Χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι, τρυπήστε τους δίσκους σφολιάτας στο κέντρο της ζύμης. Στη συνέχεια βάζετε στο κέντρο κάθε δίσκου από 1 κ.σ από μανιτάρια , λίγο γραβιέρα, ραντίστε με ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι. Ψήστε για 20 έως 25 λεπτά και σερβίρετε.

Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr