Υλικά
- 1/3 φλ. τσαγιού φιστίκια Αιγίνης, ψιλοκομμένα
- 1/4 φλ. τσαγιού ψίχουλα ψωμιού πάνκο
- 1/4 φλ. τσαγιού τυρί παρμεζάνα τριμμένη
- 1 φιλέτο σολομού (περίπου 400 γρ.)
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 1/4 κ. γλ. πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνος τους 200 βαθμούς.
- Σε ένα ρηχό μπολ ανακατέψτε τα φιστίκια με το πάνκο ψωμιού και την παρμεζάνα.
- Τοποθετήστε τον σολομό σε λαδόκολλα μέσα σε ένα ταψί με το δέρμα προς τα κάτω.
- Αλατοπιπερώστε και καλύψτε με το μείγμα φιστικιού, πιέζοντας για να κολλήσει.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15-20 λεπτά.