Υλικά
Εκτέλεση Για το μοσχαράκι Σε μια κατσαρόλα βάζετε το λάδι να ζεσταθεί, ρίχνετε το μοσχαράκι και το αφήνετε μέχρι να πάρει χρώμα απ’ όλες τις μεριές. Όταν ροδίσει καλά, αφαιρέστε το απ’ την κατσαρόλα και ρίχνετε μέσα το κρεμμύδι και την καυτερή πιπεριά. Τα αφήνετε για λίγα λεπτά να μαλακώσουν. Στη συνέχεια προσθέτετε το τσίλι σε σκόνη, το κύμινο και τα λουκάνικα, τα τηγανίζετε για μερικά λεπτά ανακατεύοντας και ρίχνετε το κρέας με τη ρίγανη, τις ντοματούλες, τις πιπεριές και τον ζωμό αφού τον έχετε αραιώσει με νερό. Μόλις το νερό πάρει μία βράση ξανά ρίχνετε το μοσχαράκι πίσω στην κατσαρόλα. Σκεπάζετε και χαμηλώνετε τη θερμοκρασία, σιγοβράζεται για 60 λεπτά ώσπου να μαλακώσει το μοσχαράκι. Ρίχνετε μέσα τα φασόλια και ανακατεύετε για 5 λεπτά. Ταυτόχρονα γεμίστε μια κατσαρόλα μέχρι τη μέση με νερό αλατίστε και βράζετε μέχρι να κοχλάσει. Στη συνέχεια ρίχνετε τα μακαρόνια και βράζετε για περίπου 8 λεπτά. Στη συνέχεια στραγγίξτε. Για το σερβίρισμα Σερβίρετε τις πέννες μαζί με το μοσχαράκι και πασπαλίστε με τυρί τριμμένο. Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr