Υλικά
- 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
- 2 ψιλοκομμένα καρότα
- 1 ψιλοκομμένη πιπεριά κόκκινη
- 1 πατάτα (τριμμένη στον τρίφτη)
- 100 γρ. αρακάς
- 1 κουταλιά σούπας κοφτή Corn flour
- νερό
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά.
- Στην συνέχεια βάζετε τα καρότα, την πατάτα, το corn flour και ανακατεύετε.
- Βάζετε και το νεράκι ζεστό, το αλάτι και το πιπέρι και το αφήνετε να βράσει για 20 λεπτά.
- Προσθέτετε τον αρακά και αφήνετε να βράσει για 15 λεπτά ακόμα (αν θέλει νερό παραπάνω, προσθέτετε).