Υλικά

  • 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 2 ψιλοκομμένα καρότα
  • 1 ψιλοκομμένη πιπεριά κόκκινη
  • 1 πατάτα (τριμμένη στον τρίφτη)
  • 100 γρ. αρακάς
  • 1 κουταλιά σούπας κοφτή Corn flour
  • νερό
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βάζετε στην κατσαρόλα το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά.
  2. Στην συνέχεια βάζετε τα καρότα, την πατάτα, το corn flour και ανακατεύετε.
  3. Βάζετε και το νεράκι ζεστό, το αλάτι και το πιπέρι και το αφήνετε να βράσει για 20 λεπτά.
  4. Προσθέτετε τον αρακά και αφήνετε να βράσει για 15 λεπτά ακόμα (αν θέλει νερό παραπάνω, προσθέτετε).