Υλικά

  • 300 γρ. σπανάκι
  • 250 γρ. φράουλες κομμένες σε φέτες
  • 1/4 φλ. τσαγιού φιλέ αμυγδάλου
  • 2 κ.σ. σουσάμι
  • 1 κ. σ. παπαρουνόσπορο
  • 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1/4 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1/4 φλ. τσαγιού λευκό ξίδι
  • 1/4 κ. γλ. πάπρικα
  • 1 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ τοποθετήστε το σουσάμι, τον παπαρουνόσπορο, την ζάχαρη, το λάδι, το ξίδι, την πάπρικα, το κρεμμύδι και την σάλτσα, ανακατέψτε και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
  2. Σε ένα άλλο μπολ ρίξτε το σπανάκι, τις φράουλες και το φιλέ αμυγδάλου. Προσθέστε το κρύο ντρέσινγκ και ανακατέψτε καλά.
  3. Τοποθετήστε τη σαλάτα στο ψυγείο για επιπλέον 10- 15 λεπτά πριν το σερβίρισμα.