Υλικά

Φέτος, λόγω των μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, δεν θα γιορτάσουμε το Πάσχα, όπως κάναμε κάθε χρόνο. Αλλά αυτό δε σημαίνει, πως δεν μπορούμε να τηρήσουμε τα έθιμα και τις παραδόσεις. Κι ένα από τα έθιμα είναι τα πασχαλινά κουλούρια, που φτιάχνουν οι νοικοκυρές και μοσχοβολάει το σπίτι. Ωστόσο, όπως πολλές συνταγές, έτσι και τα κουλούρια έχουν τα δικά τους μικρά μυστικά για να πετύχουν. Δείτε παρακάτω, κάποια tips που θα σας φανούν χρήσιμα: Ακολουθείτε πιστά τις οδηγίες της συνταγής, ενώ έχετε κατά νου πως τα υλικά θα πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου. Για πιο τραγανά κουλούρια, χτυπήστε καλά στο μίξερ τη ζάχαρη με το βούτυρο μέχρι να αφρατέψουν. Για αφράτα κουλούρια θα πρέπει να τα ζυμώσετε ελαφρώς και να ρίχνετε σταδιακά το αλεύρι σταδιακά Είναι καλύτερο να αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για μισή ώρα, περίπου.