Υλικά
- 3 αβοκάντο (καθαρισμένα και πολτοποιημένα)
- Φρέσκος χυμός από ένα λάιμ
- 1 κ. γλ. αλάτι
- Μισό φλ. τσαγιού κρεμμύδι κομμένο σε κύβους
- 3 κ. σ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
- 1 κ. γλ. ψιλοκομμένο σκόρδο
- 1 πρέζα πιπέρι καγιέν (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ τοποθετείτε τα αβοκάντο, το φρέσκο χυμό από λάιμ και το αλάτι και ανακατεύετε καλά.
- Στη συνέχεια προσθέτετε τον κόλιανδρο, το κρεμμύδι, τις ντομάτες και το σκόρδο και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί όλο το μείγμα.
- Για πιο πικάντικο αποτέλεσμα προσθέστε, προαιρετικά, το πιπέρι καγιέν και ανακατέψτε να πάει παντού.
- Αφήστε στο ψυγείο για μία ώρα και μετά σερβίρετε.