Υλικά
- 3 αυγά βρασμένα σφιχτά ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
- 1 ντομάτα ψιλοκομμένη χωρίς τα σπόρια
- 3 κ.σ. κάπαρη ψιλοκομμένη
- 5-6 μικρά αγγουράκια τουρσί ψιλοκομμένα
- 4-5 κ.σ. καλαμπόκι
- 1 λεμόνι
- λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. γιαούρτι
- 2 κ.σ. μαγιονέζα
- αλάτι
- πιπέρι
- 250 γρ. σουρίμι
Εκτέλεση
- Ψιλοκόβετε το σουρίμι και σε ένα μπολ ρίχνετε το κρεμμύδι, την κάπαρη, τη ντομάτα, το καλαμπόκι, το μαϊντανό, το σουρίμι και τα αυγά.
- Ανακατεύετε, ρίχνετε το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και στύβετε το μισό λεμόνι.
- Μετά βάζετε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα και ανακατεύετε καλά να ομογενοποιηθεί.
- Δοκιμάζετε και προσθέτετε κατά βούληση αλάτι, πιπέρι λεμόνι. Το βάζετε σε τάπερ κλειστό για μια ώρα να ενωθούν καλά οι γεύσεις.
- Μετά βάζετε τη σαλάτα σε μια σαλατιέρα και σερβίρετε.