Υλικά
- 400 γρ. ρύζι
- 5 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
- 2025 λουλούδια
- 50 γρ. ελαιόλαδο και 100 γρ. για να τηγανίσουμε τα κολοκυθάκια
- 1 ½ λίτρο ζωμό λαχανικών
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 σκ. σκόρδο
- ½ ποτήρι λευκό κρασί
- 150 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 100 γρ. τυρί κρέμα
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Σε ένα φαρδύ τηγάνι, τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια και τα κρατάμε στη ζέστη. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.