Υλικά
- 360 γρ. bucatini χωρίς γλουτένη
- 600 γρ. φιλέτο μπαρμπούνι κομμένο κομματάκια
- 100 γρ. μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσι
- 2 εσαλότ ψιλοκομμένα
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- 1 κ.γ. θυμάρι
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε τα εσαλότ. Προσθέτουμε τις ελιές και τα κομματάκια μπαρμπούνι, σοτάρουμε 2-3 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί καλά, ελέγχουμε τη γεύση από αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε μέσα το θυμάρι. Βράζουμε τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε al dente και τα ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα και ανακατεύουμε.