Υλικά
- 4 μικρά φιλέτα γαλοπούλας
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 πεπεροντσίνο κόκκινα κομμένα σε ροδέλες
- 1 πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 4 ντομάτες κομμένες καρέ
- 1 ποτήρι λευκό κρασί
- 1 κ.γ. μαϊντανό τριμμένο
- 2 κ.σ. αλεύρι
- 50 γρ. βούτυρο
- Αλάτι
Εκτέλεση Μέσα στο μπλέντερ χτυπάμε το σκόρδο, το πεπεροντσίνο, το κρεμμύδι και τη ντομάτα να γίνουν αλοιφή. Βάζουμε το μείγμα σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά, ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να γίνει μία πηχτή σάλτσα. Αλευρώνουμε το κοτόπουλο, το τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο και το σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί και αλατίζουμε. Μόλις είναι έτοιμο το κόβουμε σε λεπτές φέτες, ρίχνουμε επάνω τη σάλτσα και γαρνίρουμε με το μαίντανό.