Υλικά
- 8 ορτύκια
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. ξερός βασιλικός
- 1 κ.γ. τριμμένο μοσχοκάρυδο
- 2 μεγάλες ντομάτες, ξεφλουδισμένες, ή 1 κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
- 2 φλιτζ. ρύζι για πιλάφι
- Αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.γ. ντοματοπελτές
- 1/2 κ.γ. ζάχαρη
- 1/2 φλιτζ. λάδι
- 2 κ.σ. βούτυρο
Εκτέλεση Πλύνετε τα ορτύκια και αφήστε τα να στραγγίξουν. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.