Υλικά
- 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο
- 300 γρ. πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κομμάτια
- 3 καρότα κομμένα σε ροδέλες
- 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κομμάτια
- 4 κ.σ. πελτέ
- 1 φύλλο δάφνης
- Ελαιόλαδο
- Δεντρολίβανο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Πλένουμε καλά το κρέας, το στεγνώνουμε και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.