Υλικά

  • 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο
  • 300 γρ. πατάτες καθαρισμένες και κομμένες σε κομμάτια
  • 3 καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κομμάτια
  • 4 κ.σ. πελτέ
  • 1 φύλλο δάφνης
  • Ελαιόλαδο
  • Δεντρολίβανο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Πλένουμε καλά το κρέας, το στεγνώνουμε και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.