Υλικά
- 300 γρ. σπανάκι φρέσκο
- 300 γρ. ρύζι για πιλάφι
- 3 κ.σ. βούτυρο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 120 γρ. ροκφόρ σε τρίμματα
- Λίγο βούτυρο λιωμένο
- 200 γρ. κίτρινο τυρί για το πασπάλισμα
- 120 γρ. κρέμα γάλακτος
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Σε μία κατσαρόλα βράζουμε το ρύζι και το στραγγίζουμε. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.