Υλικά

  • 300 γρ. ρύζι
  • 1 κουτάκι μπύρα μαύρη (330 γρ.)
  • 80 γρ. βούτυρο
  • 1 ½ λίτρο ζωμό μοσχάρι ή λαχανικών
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 200 γρ. σπεκ κομμένο τετραγωνάκια
  • 50 γ. παρμεζάνα τριμμένη
  • 100 γρ. τυρί mascarpone
  • 50 γρ. ντομάτα καρέ
  • 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση Σε ένα φαρδύ τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σπεκ και τσιγαρίζουμε καλά. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.