Υλικά
- 300 γρ. ρύζι
- 1 κουτάκι μπύρα μαύρη (330 γρ.)
- 80 γρ. βούτυρο
- 1 ½ λίτρο ζωμό μοσχάρι ή λαχανικών
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 200 γρ. σπεκ κομμένο τετραγωνάκια
- 50 γ. παρμεζάνα τριμμένη
- 100 γρ. τυρί mascarpone
- 50 γρ. ντομάτα καρέ
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση Σε ένα φαρδύ τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά, λιώνουμε το βούτυρο, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σπεκ και τσιγαρίζουμε καλά. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.