Υλικά

  • 200 γρ. τυρί mascarpone
  • 150 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια
  • 30 γρ. φρουκτόζη
  • 150 γρ. μπισκότα χωρίς ζάχαρη
  • Έτοιμο καφέ espresso για το βούτημα
  • Κακάο σκόνη για το πασπάλισμα
  • 1 κ.γ. νεσκαφέ σκόνη λιωμένο με λίγο νερό

Εκτέλεση Σε ένα μπολ δουλεύουμε το mascarpone μαζί με το Φιλαδέλφεια, προσθέτουμε το νεσκαφέ με λίγο νερό και τη φρουκτόζη. Βουτάμε τα μπισκότα στον espresso και τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι. Από πάνω απλώνουμε μία στρώση από την κρέμα μας, ύστερα πάλι τα μπισκότα και επαναλαμβάνουμε άλλες δύο φορές τελειώνοντας με την κρέμα. Βάζουμε για 2 ώρες στο ψυγείο να παγώσει και πασπαλίζουμε με το κακάο. botrini735x90