Υλικά
- 4 φέτες μοσχαρίσιο κιλότο, κομμένες στο ίδιο μέγεθος (περίπου 200 γραμμ. και 3 εκ. πάχους η καθεμιά)
- 3 φλιτζάνια ζωμός κρέατος
- 8-10 φύλλα κόκκινο λάχανο
- 600 γραμμάρια μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
- 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- 8 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένο
- 100 γραμμάρια γλυκιά γραβιέρα, χοντροτριμμένη
- 1 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί, αρετσίνωτο
- 2 κ.σ. κοφτές αλεύρι, διαλυμένο σε 1/2 φλιτζάνι νερό
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση Με ένα πολύ μυτερό και κοφτερό μαχαίρι, κάντε στην κάθε φέτα κρέατος από μια βαθιά οριζόντια σχισμή, ώστε να μπορέσετε να τη γεμίσετε. Διαβάστε την εκτέλεση της συνταγής στο botrini.gr.