Υλικά
- 2 κόκκινα μήλα κομμένα σε κύβους
- 2 πράσινα μήλα κομμένα σε κύβους
- μαρούλι αισμπεργκ
- 30 γραμμάρια καρύδια
- 30 γραμμάρια σταφίδες
- 2 κομμάτια σέλερι ψιλοκομμένα
- 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
- 3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
- 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβετε τα μήλα στα τέσσερα, αφαιρείτε τα κουκούτσια και τα σκληρά μέρη και τα κόβετε σε μικρούς κύβους.
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε τα μήλα, ρίχνετε το χυμό λεμόνι και ανακατεύετε καλά.
- Προσθέτετε στο μπολ τα καρύδια, ελαφρά καβουρδισμένα στο φούρνο και τις σταφίδες.
- Ρίχνετε από πάνω το μείγμα της μαγιονέζας με την μουστάρδα, ανακατεύετε καλά και ρίχνετε το μείγμα πάνω από τα κομμένα μαρούλια.
- Βάζετε στο ψυγείο για 2 ώρες και σερβίρετε.