Υλικά
- 1/2 συσκευασία ζυμαρικά βίδες
- 1 μελιτζάνα κομμένη σε κυβάκια
- 2 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
- 200 γραμμάρια τυρί κασέρι (τριμμένο ή κομμένο σε κύβους)
- 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- Μαϊντανό (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε τις βίδες για 8 λεπτά περίπου.
- Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε για 10 λεπτά τις μελιτζάνες με τα κολοκυθάκια και την ψιλοκομμένη ντομάτα.
- Προσθέτετε μια κουταλιά σούπας από το νερό στο οποίο έβρασαν τα μακαρόνια.
- Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι.
- Κατόπιν προσθέτετε τις βίδες, ανακατεύετε και σβήνετε τη φωτιά.
- Γαρνίρετε με τριμμένο κασέρι.