Υλικά

  • 300 γραμμάρια φρέσκο σπανάκι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κουταλιά του γλυκού βούτυρο
  • 4 κουταλιές της σούπας ξίδι μπαλσάμικο
  • 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
  • πιπέρι
  • αγγούρι
  • 50 γραμμάρια μανιτάρια
  • 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
  • 50 γραμμάρια καλαμπόκι
  • κρεμμύδι

Εκτέλεση

  1. Στο μεσαίο μάτι της κουζίνας βάζετε το τηγάνι και ρίχνετε το βούτυρο, τσιγαρίζετε τα μανιτάρια με το σκόρδο και ρίχνετε αλάτι και πιπέρι..
  2. Μέσα σε μια σαλατιέρα, καρυκεύετε το σπανάκι, το αγγούρι, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια με αλάτι, λάδι και ξύδι.
  3. Στη συνέχεια, ολοκληρώνετε βάζοντας το καλαμπόκι και τις ντομάτες.