Υλικά
- 300 γραμμάρια φρέσκο σπανάκι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουταλιά του γλυκού βούτυρο
- 4 κουταλιές της σούπας ξίδι μπαλσάμικο
- 1 κουταλιά της σούπας αλάτι
- πιπέρι
- αγγούρι
- 50 γραμμάρια μανιτάρια
- 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
- 50 γραμμάρια καλαμπόκι
- κρεμμύδι
Εκτέλεση
- Στο μεσαίο μάτι της κουζίνας βάζετε το τηγάνι και ρίχνετε το βούτυρο, τσιγαρίζετε τα μανιτάρια με το σκόρδο και ρίχνετε αλάτι και πιπέρι..
- Μέσα σε μια σαλατιέρα, καρυκεύετε το σπανάκι, το αγγούρι, το κρεμμύδι και τα μανιτάρια με αλάτι, λάδι και ξύδι.
- Στη συνέχεια, ολοκληρώνετε βάζοντας το καλαμπόκι και τις ντομάτες.