Υλικά
- 225 γραμμάρια σοκολάτα ημίγλυκη, χοντροκομμένη
- 1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
- 1 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 3 πορτοκάλια κομμένα στη μέση και καθαρισμένα από τη σάρκα τους
Εκτέλεση
- Σε ξύλο κοπής κόβετε τα πορτοκάλια στη μέση κατά μήκος και με ένα μαχαιράκι χαράσσετε ολόγυρα την σάρκα τους.
- Στη συνέχεια με ένα κουταλάκι αφαιρείτε τη σάρκα από τα πορτοκάλια και αφήνετε στην άκρη για το γέμισμα.