Υλικά
- 1 κονσέρβα τόνο σε λάδι
- ντοματίνια
- 2 βραστές πατάτες
- 2 αυγά βραστά
- 2 πιπεριές
- 1 κρεμμύδι
- μαρούλι
- Άνηθος
- Αλάτι
- Ξύδι
- Λάδι
Εκτέλεση
- Ανακατεύετε σε ένα μπολ τον άνηθο, το ξύδι, το αλάτι και το λάδι.
- Προσθέτετε από πάνω τις βραστές πατάτες και τα αυγά κομμένα στα τέσσερα.
- Βάζετε τον τόνο, τα ντοματίνια, το μαρούλι, τις πιπεριές και το κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες, ανακατεύετε και σερβίρετε.