Υλικά

  • 400 ml γάλα
  • 1 φακελάκι ζελατίνη
  • 2 κουταλιές έτοιμη σκόνη καπουτσίνο
  • 2 βανίλιες
  • 30 ml λικέρ αμαρέτο

Εκτέλεση

  1. Βάζετε τη ζελατίνη να φουσκώσει σε λίγο νερό. Στο μεταξύ βάζετε το γάλα, το λικέρ, τις βανίλιες και τον καφέ να βράσουν σε κατσαρολάκι και ρίχνετε το καυτό μείγμα στο μπολ με τη ζελατίνη.
  2. Ανακατεύετε καλά να λιώσει και μοιράζετε σε 4 μπολάκια.
  3. Βάζετε στο ψυγείο και αφήνετε να παγώσει για 4 ώρες περίπου.