Υλικά

  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 1 μαρούλι
  • 1 λόλα
  • 1 ραντίτσιο
  • 100 γραμμάρια ροκφόρ
  • 100 γραμμάρια ανθότυρο
  • 80 γραμμάρια γραβιέρα
  • 30 γραμμάρια καρύδια
  • 1 μικρό τσαμπί σταφύλι κόκκινο

Εκτέλεση

  1. Πλένετε και κόβετε τα σαλατικά σε μεγάλα κομμάτια. Κόβετε τα τυριά σε κύβους.
  2. Χτυπάτε τα υλικά της σάλτσας στο μπλέντερ.
  3. Βάζετε όλα τα υλικά σε μία σαλατιέρα, ανακατεύετε καλά και περιχύνετε τη σαλάτα με τη σάλτσα.