Υλικά
- 1 ματσάκι ρόκα
- 1 μαρούλι
- 1 λόλα
- 1 ραντίτσιο
- 100 γραμμάρια ροκφόρ
- 100 γραμμάρια ανθότυρο
- 80 γραμμάρια γραβιέρα
- 30 γραμμάρια καρύδια
- 1 μικρό τσαμπί σταφύλι κόκκινο
Εκτέλεση
- Πλένετε και κόβετε τα σαλατικά σε μεγάλα κομμάτια. Κόβετε τα τυριά σε κύβους.
- Χτυπάτε τα υλικά της σάλτσας στο μπλέντερ.
- Βάζετε όλα τα υλικά σε μία σαλατιέρα, ανακατεύετε καλά και περιχύνετε τη σαλάτα με τη σάλτσα.