Υλικά
- 125 γραμμάρια ζάχαρη
- 400 ml γάλα
- 1/2 φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο
- 3 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 3 αβγά
Εκτέλεση
- Σε ένα λεκανάκι ανακατεύετε το βούτυρο, το γάλα, τα αβγά και τη ζάχαρη και προσθέτετε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
- Ζυμώνετε μέχρι να γίνει απαλή ζύμη που ξεκολλάει από τα χέρια. Αν χρειάζεται, προσθέτετε και άλλο αλεύρι.
- Ανοίγετε τη ζύμη σε φύλλο πάχους μισού εκατοστού περίπου. Κόβετε δισκάκια με διάμετρο 8 εκ.