Υλικά

  • 125 γραμμάρια ζάχαρη
  • 400 ml γάλα
  • 1/2 φλιτζάνι βούτυρο λιωμένο
  • 3 κουταλιές του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 3 αβγά

Εκτέλεση

  1. Σε ένα λεκανάκι ανακατεύετε το βούτυρο, το γάλα, τα αβγά και τη ζάχαρη και προσθέτετε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
  2. Ζυμώνετε μέχρι να γίνει απαλή ζύμη που ξεκολλάει από τα χέρια. Αν χρειάζεται, προσθέτετε και άλλο αλεύρι.
  3. Ανοίγετε τη ζύμη σε φύλλο πάχους μισού εκατοστού περίπου. Κόβετε δισκάκια με διάμετρο 8 εκ.