Υλικά
- 1 ματσάκι σπανάκι
- 1 μήλο κόκκινο ή πράσινο
- 100 γραμμάρια μπέικον
- 50 γραμμάρια ξανθές σταφίδες
- 50 γραμμάρια καρύδια
- αλάτι
- ξίδι
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε ξύλο κοπής κόβετε το μπέικον σε χοντρά κομματάκια και το σοτάρετε στο τηγάνι ελαφρώς, χωρίς ελαιόλαδο, μόνο με το λίπος του.
- Στη συνέχεια κόβετε το σπανάκι με τα χέρια σας σε χοντρά κομμάτια και το τοποθετείτε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ.
- Κόβετε το πράσινο μήλο σε κύβους και το ρίχνετε και αυτό μέσα στο μπολ (αν θέλετε αφαιρείτε τη φλούδα του).
- Στη συνέχεια προσθέτετε τις σταφίδες και τα καρύδια και τέλος ρίχνετε στο μπολ με τα υλικά και το μπέικον.
- Περιχύνετε με ελαιόλαδο και ξίδι και ανακατεύετε.