Υλικά
- Μισό κιλό φύλλο κρούστας
- ¼ κιλού κίτρινο τυρί τριμμένο
- ¼ κιλού γιαούρτι
- ¼ κιλού τυρί φέτα
- 4 αβγά
- 1 κουτ. σούπας φρέσκο βούτυρο
- 1 φλιτζάνι γάλα
- Σπορέλαιο για το άλειμμα των φύλλων
Εκτέλεση
- Σε βουτυρωμένο ταψί στρώνετε τα μισά φύλλα λαδωμένα. Σε μπολ αναμειγνύετε τα τυριά, το βούτυρο, το γιαούρτι και τα αβγά και ρίχνετε το μείγμα πάνω στα φύλλα.
- Σκεπάζετε με τα υπόλοιπα φύλλα λαδωμένα, χαράζετε την πίτα και την ψήνετε σε μέτριο φούρνο.
- Μόλις ψηθεί, την περιχύνετε με το γάλα, την αφήνετε λίγο να απορροφήσει το γάλα και σερβίρετε.