Υλικά

  • 280 γραμμάρια γλυκόπικρη κουβερτούρα
  • 115 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα
  • 1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ

Εκτέλεση

  1. Παίρνετε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ διαστάσεων 30εκ.-35εκ  και την επενδύετε με μεμβράνη εσωτερικά.
  2. Σε μπεν μαρί λιώνετε το βούτυρο μαζί με τη σοκολάτα κουβερτούρα.
  3. Ανακατεύετε την σοκολάτα μέχρι να λιώσει εντελώς.
  4. Αφαιρείτε τη σοκολάτα από τη φωτιά και κρατήστε τη ζεστή.
  5. Στη συνέχεια προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύετε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
  6. Συγχρόνως σπάτε τα μπισκότα πτι μπερ και τα ρίχνετε στο σοκολατένιο μείγμα ανακατεύοντας.
  7. Ρίχνετε το μείγμα στη φόρμα και αφήνετε να παγώσει για τουλάχιστον 4 ώρες.
  8. Σερβίρετε πασπαλίζοντας με κακάο.