Υλικά
- 280 γραμμάρια γλυκόπικρη κουβερτούρα
- 115 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα
- 1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ
Εκτέλεση
- Παίρνετε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ διαστάσεων 30εκ.-35εκ και την επενδύετε με μεμβράνη εσωτερικά.
- Σε μπεν μαρί λιώνετε το βούτυρο μαζί με τη σοκολάτα κουβερτούρα.
- Ανακατεύετε την σοκολάτα μέχρι να λιώσει εντελώς.
- Αφαιρείτε τη σοκολάτα από τη φωτιά και κρατήστε τη ζεστή.
- Στη συνέχεια προσθέτετε το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύετε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
- Συγχρόνως σπάτε τα μπισκότα πτι μπερ και τα ρίχνετε στο σοκολατένιο μείγμα ανακατεύοντας.
- Ρίχνετε το μείγμα στη φόρμα και αφήνετε να παγώσει για τουλάχιστον 4 ώρες.
- Σερβίρετε πασπαλίζοντας με κακάο.