Υλικά

  • 250 γραμμάρια κυπριακό χαλούμι
  • 4 κόκκινες πιπεριές
  • 1 κόκκινο τσίλιψιλοκομμένο
  • 1 λεμόνιτο ξύσμα και το χυμό
  • 2 κουτ. του γλυκού φρέσκια ρίγανηψιλοκομμένη
  • 4 ελιέςκομμένα σε λωρίδες

Εκτέλεση

  1. Κόβετε το επάνω και κάτω μέρος της πιπεριάς. Αφαιρείτε τους σπόρους και την ψίχα.
  2. Βάζετε κάθε χαλούμι μέσα σε κάθε πιπεριά.
  3. Ανακατέψτε μαζί όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  4. Επαναλαμβάνετε με όλα τα υλικά.
  5. Απλώνετε πάνω από κάθε πιπεριά το μείγμα λεμονιού με ελιές.
  6. Διπλώνετε τις πιπεριές με ένα βρεγμένο λεπτό σκοινί.
  7. Τοποθετείτε στο γκριλ του φούρνου στην υψηλότερη θερμοκρασία και ψήνετε για 10 λεπτά. Σερβίρετε με ούζο.