Υλικά
- 250 γραμμάρια κυπριακό χαλούμι
- 4 κόκκινες πιπεριές
- 1 κόκκινο τσίλιψιλοκομμένο
- 1 λεμόνιτο ξύσμα και το χυμό
- 2 κουτ. του γλυκού φρέσκια ρίγανηψιλοκομμένη
- 4 ελιέςκομμένα σε λωρίδες
Εκτέλεση
- Κόβετε το επάνω και κάτω μέρος της πιπεριάς. Αφαιρείτε τους σπόρους και την ψίχα.
- Βάζετε κάθε χαλούμι μέσα σε κάθε πιπεριά.
- Ανακατέψτε μαζί όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Επαναλαμβάνετε με όλα τα υλικά.
- Απλώνετε πάνω από κάθε πιπεριά το μείγμα λεμονιού με ελιές.
- Διπλώνετε τις πιπεριές με ένα βρεγμένο λεπτό σκοινί.
- Τοποθετείτε στο γκριλ του φούρνου στην υψηλότερη θερμοκρασία και ψήνετε για 10 λεπτά. Σερβίρετε με ούζο.