Υλικά
- 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο ψιλοκομμένο σε κυβάκια
- 1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2-3 κουταλιές βούτυρο
- αλάτι – πιπέρι
- 2 ντομάτες ντομάτες τριμμένες
- 1-2 κομμάτια ζάχαρη
- 1 συσκευασία ζυμαρικά σέλινο ή ριγκατόνι
- Τριμμένη γραβιέρα για πασπάλισμα
Εκτέλεση
- Σε ξύλο κοπής κόβετε το κρέας σε κομμάτια με μέγεθος αυγού και το τσιγαρίζετε σε δυνατή φωτιά ανακατεύοντας, μαζί με τα κρεμμύδια, το βούτυρο για 10 λεπτά.
- Ρίχνετε νερό, τόσο όσο να σκεπάσει το κρέας, το αλάτι, το πιπέρι, τη ντομάτα και τη ζάχαρη.
- Σκεπάζετε την κατσαρόλα και τα αφήνετε να σιγοβράσουν ωσότου ψηθούν για περίπου 35 λεπτά ανακατεύοντας τακτικά για να δέσει η σάλτσα.
- Στη συνέχεια βράζετε τα ζυμαρικά σε αρκετό αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και σουρώνετε.
- Σερβίρετε με τα ζυμαρικά το μοσχαράκι και πασπαλίζετε με τυρί τριμμένο.