Υλικά
- 200 γραμμάρια σκούρα σοκολάτα, ψιλοκομμένη
- 150 γραμμάρια βούτυρο
- 1 φλιτζάνι του καφέ ζάχαρη
- 3 αυγά, χτυπημένα
- 1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
- 1 φλιτζάνι αλεύρι
- 125 γραμμάρια καρύδια
Εκτέλεση
- Τοποθετείτε τη σοκολάτα και το βούτυρο σε ένα μπολ κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και τα λιώνετε για περίπου 2 λεπτά, ανακατεύοντας στο 1ο λεπτό.
- Σε ένα μίξερ ανακατεύετε τη ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τη λιωμένη κουβερτούρα μέσα στο μείγμα αυγού και ανακατεύετε.
- Προσθέστε στο μείγμα, τη βανίλια και το αλεύρι και ανακατέψτε προσθέτοντας στο τέλος τους ξηρούς καρπούς.
- Ρίχνουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί τετράγωνο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
- Αφήνουμε στον πάγκο της κουζίνας να κρυώσει το μπράουνι και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.