Υλικά

  • 200 γραμμάρια σκούρα σοκολάτα, ψιλοκομμένη
  • 150 γραμμάρια βούτυρο
  • 1 φλιτζάνι του καφέ ζάχαρη
  • 3 αυγά, χτυπημένα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
  • 1 φλιτζάνι αλεύρι
  • 15 κομματάκια μπάρες μπισκότου με καραμέλα και σοκολάτα σπασμένα σε κομματάκια ή μπάρες twix

Εκτέλεση

  1. Τοποθετείτε την σοκολάτα και το βούτυρο σε ένα μπολ κατάλληλο για φούρνο μικροκυμάτων και τα λιώνουμε για περίπου 2 λεπτά, ανακατεύοντας στο 1 λεπτό.
  2. Σε ένα μίξερ ανακατεύετε την ζάχαρη με τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε την λιωμένη κουβερτούρα μέσα στο μείγμα αυγού και ανακατεύετε.
  3. Ανακατέψτε μέσα στο μείγμα αυγού, τη βανίλια και το αλεύρι. Ρίχνουμε σε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί τετράγωνο εναλλάξ το μείγμα των μπράουνις με τις μπάρες καραμέλας με σοκολάτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς (160 βαθμούς για δυνατό φούρνο με αέρα – 180 αντιστάσεις) για 30 λεπτά. Αφήνουμε στον πάγκο της κουζίνας να κρυώσουν και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη. Όταν βγάλουμε απ’ το φούρνο αφήνουμε να κρυώσουν 10 λεπτά και γαρνίρουμε με σως καραμέλας.