Υλικά
- 7 πατάτες baby κομμένες στα 2
- Μισό φλιτζάνι βούτυρο
- 2 φλιτζάνια ζάχαρη
- 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
- 1 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο τριμμένο
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
- Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι, ενώ σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε τη ζάχαρη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το αλάτι.
- Προσθέτουμε τις πατάτες σε ένα μεγάλο ταψί και περιχύνουμε με το βούτυρο, ρίχνουμε από πάνω το μείγμα ζάχαρης και ανακατεύουμε.
- Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο το ταψί, μειώνουμε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 160 βαθμούς και αφήνουμε να μαγειρευτούν οι πατάτες μέχρι να μαλακώσουν, για 1 ώρα περίπου.