Υλικά
- 2 κουταλιές της σούπας φυλλαράκια θυμαριού
- 1 φλιτζάνι του καφέ ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
- 4 μεγάλα φιλέτα κοτόπουλο με την πετσούλα τους
- 12 πλατιές λωρίδες μπέικον
Εκτέλεση
- Πλένετε καλά τα φιλέτα του κοτόπουλου, τα στεγνώνετε, τα βάζετε σε ένα μπολ και τα περιχύνετε με το ελαιόλαδο. Αλατίζετε και πιπερώνετε και πασπαλίζετε με το θυμάρι.
- Τυλίγεται κάθε φιλέτο με 3 λωρίδες μπέικον συγκρατώντας το με μια οδοντογλυφίδα.
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς , βάζετε τα φιλέτα πάνω στη σχάρα του φούρνου με ένα ταψάκι από κάτω και τα ψήνετε για ½ ώρα και μέχρι να ροδίσουν καλά. Αμέσως μετά τα αναποδογυρίζετε και τα ψήνετε ακόμα 10 λεπτά.