Υλικά

  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 4 φύλλα λαδόκολλα
  • σπάγκο
  • 2 κιλά αρνίσιο μπούτι
  • 4 σκελίδες σκόρδο

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε και στραγγίζουμε το μπουτάκι από το αρνί. Το τρυπάμε με μαχαίρι και ρίχνουμε μέσα αλάτι, πιπέρι και ½ σκελίδα σκόρδο σε κάθε τρύπα.
  2. Το τυλίγουμε καλά με τις λαδόκολλες -μία κάθε φορά- και το δένουμε σφιχτά με σπάγκο. Το βάζουμε πάνω σε μια λαμαρίνα και το ψήνουμε σε φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 3 ώρες και 30 λεπτά.
  3. Προσέχουμε στο δίπλωμα του πακέτου για να μη χάσει τα υγρά του και στεγνώσει.