Υλικά
- αλάτι
- πιπέρι
- 4 φύλλα λαδόκολλα
- σπάγκο
- 2 κιλά αρνίσιο μπούτι
- 4 σκελίδες σκόρδο
Εκτέλεση
- Πλένουμε και στραγγίζουμε το μπουτάκι από το αρνί. Το τρυπάμε με μαχαίρι και ρίχνουμε μέσα αλάτι, πιπέρι και ½ σκελίδα σκόρδο σε κάθε τρύπα.
- Το τυλίγουμε καλά με τις λαδόκολλες -μία κάθε φορά- και το δένουμε σφιχτά με σπάγκο. Το βάζουμε πάνω σε μια λαμαρίνα και το ψήνουμε σε φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 3 ώρες και 30 λεπτά.
- Προσέχουμε στο δίπλωμα του πακέτου για να μη χάσει τα υγρά του και στεγνώσει.