Υλικά
- Για τη σαλάτα
- 100 γραμμάρια χαλούμι κομμένο σε κύβους
- 6-7 καρύδια σπασμένη σε κομματάκια
- 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 150 γραμμάρια μαρούλι
- 1/2 ματσάκι ρόκα
- Για τη σως
- 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
- 2 1/2 κουταλιές της σούπας μπαλσάμικο
- 50ml ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά του γλυκού μέλι
Εκτέλεση
- Πλένουμε πολύ καλά το μαρούλι και το κόβουμε σε λεπτές λωρίδες.
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τη ρόκα και την κόβουμε σε κομμάτια των 6 εκατοστών.
- Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ το μαρούλι, τη ρόκα και τα καρύδια. Αλατίζουμε ελαφρά και ανακατεύουμε.
- Αλευρώνουμε ελαφρά τους κύβους χαλουμιού και τους ψήνουμε για 1 λεπτό περίπου σε ελαφρά λαδωμένο τηγάνι, μέχρι να ροδίσουν. Τους αφήνουμε στην άκρη.