Υλικά

  • 1 φλιτζάνι βούτυρο ή μαργαρίνη, λιωμένη
  • 2 φλιτζάνια θρυμματισμένα μπισκότα της επιλογής σας
  • 2 φλιτζάνια ζάχαρη άχνη 240 γραμμάρια
  • 1 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
  • 1 1/2 φλιτζάνια σταγόνες σοκολάτας
  • 4 κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μέτριο μπολ, ανακατέψτε με μίξερ χειρός το βούτυρο ή τη μαργαρίνη,τα θρυμματισμένα μπισκότα, την άχνη ζάχαρη μέχρι να ψιχουλιάσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε το 1 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο και ανακατεύουμε καλά μέχρι να να ενωθεί με τα υπόλοιπα υλικά.
  2. Βάζετε το μείγμα σε ένα τετράγωνο ταψί διαστάσεων 35 x 24 και πιέζετε ελαφρά να απλωθεί ομοιόμορφα το μείγμα.
  3. Βάζουμε ένα μεταλλικό μπολ πάνω από νερό που σιγοβράζει και ρίχνουμε τις σταγόνες σοκολάτας μαζί με τις 4 κ.σ φυστικοβούτυρο.
  4. Ανακατεύουμε απαλά το μείγμα μέχρι να λιώσει. Απλώστε το μείγμα της σοκολάτας πάνω στο μείγμα φυστικοβούτυρου και τοποθετείτε στο ψυγείο για 1 ώρα πριν το σερβίρισμα.