Υλικά

  • 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • 4 ραπανάκια ψιλοκομμένα σε φέτες
  • 2 αγγουράκια
  • Φύλλα βασιλικού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι βρασμένο καλαμπόκι
  • Ξίδι βαλσμάμικο

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζουμε, πλένουμε τα ντοματίνια και τα κόβουμε στη μέση.
  2. Τοποθετούμε στο πιάτο τα ντοματίνια μαζί με τα ψιλοκομμένα ραπανάκια και τα αγγουράκια. Ψιλοκόβουμε το βασιλικό και αφήνουμε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ.
  3. Πασπαλίζουμε με λίγο βασιλικό και καλαμπόκι, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο, ντεκοράρουμε με τα φύλλα βασιλικού και ραντίζουμε με ξίδι βλασάμικο.