Υλικά
- 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 4 ραπανάκια ψιλοκομμένα σε φέτες
- 2 αγγουράκια
- Φύλλα βασιλικού
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι βρασμένο καλαμπόκι
- Ξίδι βαλσμάμικο
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε, πλένουμε τα ντοματίνια και τα κόβουμε στη μέση.
- Τοποθετούμε στο πιάτο τα ντοματίνια μαζί με τα ψιλοκομμένα ραπανάκια και τα αγγουράκια. Ψιλοκόβουμε το βασιλικό και αφήνουμε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ.
- Πασπαλίζουμε με λίγο βασιλικό και καλαμπόκι, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, λίγο ελαιόλαδο, ντεκοράρουμε με τα φύλλα βασιλικού και ραντίζουμε με ξίδι βλασάμικο.