Υλικά

  • 2 κούπες τριμμένο κέικ σοκολάτα
  • 1/2 κούπα σοκολατένια τρούφα
  • 1/4 κούπας μαύρο ρούμι
  • 50 γραμμάρια ψιλοκομμένες σταφίδες
  • 3/4 κούπας τριμμένη ινδική καρύδα
  • 1/4 κούπας ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε τις ψιλοκομμένες σταφίδες και το μισό ρούμι σε κατσαρολάκι στη φωτιά. Μόλις πάρουν βράση, τις κατεβάζουμε και τις αφήνουμε 4 λεπτά να τραβήξουν.
  2. Αδειάζουμε τις σταφίδες, μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μπολ και τα ανακατεύουμε καλά, να πάρουμε ομοιογενές μείγμα.
  3. Παίρνουμε ποσότητα από το μείγμα και πλάθουμε μπαλάκια. Τα κυλάμε στην τρούφα και τα βάζουμε σε ειδικά χαρτάκια ή σε πιατέλα. Τα φυλάμε στο ψυγείο.