Υλικά
- 2 κούπες τριμμένο κέικ σοκολάτα
- 1/2 κούπα σοκολατένια τρούφα
- 1/4 κούπας μαύρο ρούμι
- 50 γραμμάρια ψιλοκομμένες σταφίδες
- 3/4 κούπας τριμμένη ινδική καρύδα
- 1/4 κούπας ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση
- Βάζουμε τις ψιλοκομμένες σταφίδες και το μισό ρούμι σε κατσαρολάκι στη φωτιά. Μόλις πάρουν βράση, τις κατεβάζουμε και τις αφήνουμε 4 λεπτά να τραβήξουν.
- Αδειάζουμε τις σταφίδες, μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά σε μπολ και τα ανακατεύουμε καλά, να πάρουμε ομοιογενές μείγμα.
- Παίρνουμε ποσότητα από το μείγμα και πλάθουμε μπαλάκια. Τα κυλάμε στην τρούφα και τα βάζουμε σε ειδικά χαρτάκια ή σε πιατέλα. Τα φυλάμε στο ψυγείο.