Υλικά
- 100 γραμμάρια μαργαρίνη
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- 160 ml νερό
- 1 πιπεριά πράσινη κομμένη σε κύβους
- 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε κύβους
- 1 κρεμμύδι ξερό μέτριο, κομμένο κύβους
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- 1 κύβο βοδινού
- ανάλογο αλάτι, πιπέρι
- 300 γραμμάρια κέτσαπ
- 800 γραμμάρια χοιρινά παϊδάκια
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε τα χοιρινά παϊδάκια και αλατοπιπερώστε.
- Στη συνέχεια, ρίξτε τη μαργαρίνη σε ένα τηγάνι και θερμάνετέ τη καλά.
- Ρίξτε τα χοιρινά παϊδάκια στο τηγάνι και σοτάρετε τα για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
- Κατόπιν, ρίξτε όλα τα λαχανικά δηλαδή τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρετε τα ελαφρά, ώστε να κρατήσουν την υφή τους και τη γεύση τους.
- Εάν έχουν δημιουργηθεί πολύ λιπαρή ουσία στο τηγάνι, αφαιρέστε τη και αφήστε τόση όση χρειάζεται.
- Στη συνέχεια, ρίξτε τη κέτσαπ, το νερό προσθέστε τον κύβο διαλύστε τον μέσα στα υγρά της σάλτσας ρίξτε και το μέλι και αφήστε όλα τα υλικά να μαγειρευτούν, έως ότου δέσει η σάλτσα.