Δέκα χρόνια παρουσίας συμπληρώνει στο Χρηματιστήριο Αθηνών ο ΟΠΑΠ. Ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος  Γ. Σπανουδάκης τόνισε, στη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης που διοργάνωσε το Χρηματιστήριο, ότι η εισαγωγή των μετοχών του οργανισμού στη χρηματιστηριακή αγορά έκανε την εταιρεία πιο ανταγωνιστική, ενώ επισήμανε ότι σήμερα ο οργανισμός βρίσκεται σε ένα μεταίχμιο και καλείται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα περίοδο που διαμορφώνεται στην αγορά τυχερών παιχνιδιών.

Ο κ. Σπανουδάκης, σχετικά με την πρόθεση της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ, τόνισε ότι είναι θέμα αποκλειστικής αρμοδιότητας της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του οργανισμού ο ΟΠΑΠ θα διεκδικήσει παρουσία στις νέες αγορές που θα διαμορφωθούν, όπως τα τυχερά παιχνίδια στο διαδίκτυο και τα VLTs, αλλά και στο Ξυστό, ενώ θα αναζητήσει και ευκαιρίες για επέκταση στο εξωτερικό.

Σημείωσε επίσης ότι ανταπόκριση που τυγχάνουν τα τέσσερα νέα παιχνίδια του ΟΠΑΠ που ξεκίνησαν δοκιμαστικά πριν από μερικές εβδομάδες υπερέβησαν τις αρχικές προσδοκίες και αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά τον τζίρο στο β΄ τρίμηνο του 2011.