Η ICAP Group ανακοίνωσε σήμερα ότι πιστοποιήθηκε από την Google για την πώληση ΑdWords στις 5 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στις οποίες η ICAP έχει τοπική παρουσία, συγκεκριμένα, εκτός της Ελλάδος, στη Ρουμανία, στη Βουλγαρία, στη Σερβία και στην Κύπρο.

H Google προσφέρει σε συνάρτηση με τις αναζητήσεις που κάνει ο χρήστης, διαφημιστικό χώρο με τη μορφή κειμένου (AdWords).

Τα AdWords είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να διαφημίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ακριβώς όταν οι πελάτες τα αναζητούν.

Ως Πιστοποιημένος Συνεργάτης της Google, η ICAP προσφέρει την πώληση του προγράμματος AdWords και υποστήριξη των πελατών στις παραπάνω αγορές. Σημειώνεται ότι η ICAP έχει τα τελευταία 2 χρόνια εξυπηρετήσει περισσότερες από 800 μικρομεσαίες κυρίως επιχειρήσεις να βρουν πελάτες μέσα από τα διαφημιστικά προϊόντα της Google.

Η πώληση των Google AdWords στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια συμπληρώνει τα online διαφημιστικά προϊόντα της ICAP, με αιχμή του δόρατος τον μεγαλύτερο και πληρέστερο οδηγό επιχειρήσεων στα Βαλκάνια, findbiz, o οποίος πλέον διαθέτει στοιχεία 30.000 επιχειρήσεων από τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία και τη Σερβία, καθώς και 100.000 ελληνικών επιχειρήσεων.